Vägledande intuitiva samtal hjälper dig att upptäcka din egen källa till inre vetskap. Det är som att komma upp på toppen av ett berg, där utsikten är mer vidsträckt, där man ser och förstår helheten på ett nytt sätt.

Vägledande intuitiva samtal går till så här …

Jag lyssnar inåt, till din JAG ÄR-energi  och förmedlar denna tysta information till dig, från dig. Det finns även andra energikontakter såsom änglar samt våra nära och kära på andra sidan. Informationen som meddelas kan gälla dåtid, nutid eller framtid. Allt som förmedlas beror på den information jag får. Du får naturligtvis även ställa frågor under vår pratstund som jag i min tur förmedlar vidare och förhoppningsvis får svar på.

Pris 550:-/tim

NYHET

Tillkommer rese-ersättning utanför Piteå stadskärna.

Pris: 250:-/person

 

Vid mindre antal än 5 personer är priset 1500:-.

Akupunktura.se © 2007 •

Vägledande intuitiva samtal

Vi har uppfostrats att se och uppleva livet med våra fem sinnen men glömt bort att man även kan blicka inåt och se sig själv, det omedvetna självet. Shen är det kinesiska uttrycket för själ. Genom att lyssna till vår Shen (intuition), vårt högre jag, får man värdefull information som ej kan upplevas i det dagsmedvetna sinnet, där vi störs av vardagliga tankar, stress och oro.  Genom vägledande intuitiva samtal kan jag förmedla denna tysta information

Är ni en grupp som vill ha kortare intuiva /mediala samtal, kommer jag gärna hem till Er/till lokal. En storseans i mindre format för max 8 personer.